De Bruin Horeca - Jazz Rotterdam

Vraagprijs exploitatie € 54.500,-
Huurprijs € 1.089,-

Zenostraat 212, Rotterdam

Het café is zeer overzichtelijk met een oppervlakte van ca. 60 m2. Binnen is het ruim opgezet en zijn er ca. 24 zitplaatsen aanwezig, op het terras ca. 6 zitplaatsen.

Café Jazz ligt in de wijk Lombardijen, in de nabije buurt van de gelijknamige tram-, busstation en het winkelcentrum Lombardijen. Parkeren kan gratis voor de deur.

In de knusse zaak, met een oppervlakte van ca. 60 m2, staat de grote unieke bar centraal. De bar heeft 16 zitplaatsen, daarnaast is het ruim opgezet met 2 statafels met elk 4 zitplaatsen. Het is mogelijk om het aantal zitplaatsen te verhogen. Er is een terras aanwezig met nog eens 6 zitplaatsen en de mogelijkheid om ook hier het aantal zitplaatsen te verhogen. Ook is er gelegenheid om de openingstijden te verruimen.

Voor extra vertier voor de gasten zijn er 2 dartbanen, 2 gokkasten en een groot tv-scherm voor het uitzenden van sportwedstrijden aanwezig.

De zaak wordt ter overname aangeboden vanwege een andere uitdaging van de huidige exploitant.

KENMERKEN:
Vraagprijs interne verbouwing + inventaris : € 54.500,-
Huurprijs : € 1.089,- per maand, excl. BTW
Omzetindicatie : Op aanvraag

Deze informatie is met de groots mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met de Bruin Horeca,telefoon 06 514 290 49

Terug naar het overzicht

Deze informatie is met de groots mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.