Zeegat 2,Hellevoetsluis

Zeegat 2,Hellevoetsluis

 De Bruin Horeca mag u dit dubbele horecapand met twee woningen te koop aanbieden. Deze zaak is gesitueerd op 150 m afstand van 't Haringvliet te Hellevoetsluis.. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een partij die het vastgoed wil overnemen, geen huuroptie, en die mogelijkheden die dit unieke project biedt verder wil uitwerken. Denk hierbij aan een ander concept invulling dan de huidige Café formule.
De Bruin Horeca Advies 06.514.290.49

Vraagprijs
€ 635.000,- k.k.
Vr. pr. exploitatie
€ 60.000,

Omschrijving

De Bruin Horeca Advies mag u dit dubbele horecapand met twee woningen te koop aanbieden. Deze zaak is gesitueerd op 150 m afstand van Haringvliet te Hellevoetsluis.. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een partij die het vastgoed wil overnemen, geen huuroptie, en die mogelijkheden die dit unieke project biedt verder wil uitwerken. Denk hierbij aan een ander concept invulling dan de huidige Café formule.

Kaveloppervlakte van circa 543 m² . Het pand is volledig op eigen grond gesitueerd. Op deze plek heeft u rust . Voor de maten van het pand verwijzen wij u naar de plattegrond in de bijlage. Uiteraard zijn andere indelingen mogelijk.

Terrasmogelijkheden: Aan de voorzijde van het pand is een terras voor 50 zitplaatsen Er zijn geen personele verplichtingen. Er zijn geen vaste contracten.
“Je krijgt maar één keer de kans om het pand van je buurman te kopen”. Zo krijgt je ook maar één keer de kans om een uniek stukje bedrijfsonroerendgoed te kopen op een unieke locatie. Voor de zaak zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op gemeente grond.

Hoewel aan deze informatie geen rechten kunnen worden ontleend mag het duidelijk zijn dat dit object een zeer goed rendement kan bewerkstelligen naast een heel prettige woonomgeving.

Wilt u deze exploitatie met vastgoed overnemen, meer informatie, een uitgebreidere brochure of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met De Bruin Horeca Advies 06.514.290.49.

KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill : € 60.000
Vraagprijs vastgoed : € 635.000 kk
Omzetindicatie Café : € 140.000
Omzet indicatie Pizzaria : € 200.000 ( deze zaak verhuisd per 31 jan 2019 )

TREFWOORDEN:
- Café De Dijk
- Wonen / werken
- Toeristische vestingstad, jachthavens, hippe en trendy stad
- Veel vierkante meters met veel mogelijkheden
- Goed bereikbaar per auto en een grote parkeerplaats voor het object
- Ligplaats voor jachten op 150 m

Terug naar het overzicht

Deze informatie is met de groots mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.