Disclaimer

Wettelijke kennisgeving met betrekking tot het gebruik van deze website.
Deze website is eigendom van De Bruin Horeca. Door deze website te raadplegen/gebruiken gaat u akkoord met onderstaande condities. Als u hier niet mee akkoord gaat mag u deze website niet raadplegen/gebruiken.
 
De Bruin Horeca werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.
De Bruin Horeca geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.
De Bruin Horeca biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

De Bruin Horeca is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waarnaar verwezen wordt.
De Bruin Horeca verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend;
De Bruin Horeca kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook geleden wordt door het gebruik van de informatie op onze website.
De Bruin Horeca zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen.
De Bruin Horeca kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website.
Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

© 2018 De Bruin Horeca, Veerplein 69, 3331 LD Zwijndrecht, Nederland. All rights Reserved.