De Bruin Horeca - Piet de Bruin aangenaam kennis te maken!

Piet de Bruin, specialist met meer dan 30 jaar ervaring in de horeca-sector.

Piet de Bruin heeft meer dan 30 jaar praktische ervaring met bedrijfsvoering van eigen horecazaken. In alle facetten van het ondernemersschap. Hij is gediplomeerd SVH Manager en leermeester, international bartender en barista professional.
Hij kan voor jou onafhankelijk en objectief een plan op haalbaarheid beoordelen of je ondersteunen bij het schrijven van een gedegen ondernemersplan. Hij kent de branche, plus de succesfactoren en valkuilen. Hij weet wat er bij het exploiteren van een horecabedrijf komt kijken. Geen wollige rapporten, maar doelgerichte oplossingen.
De rode draad door zijn loopbaan is zijn gevoel voor gastvrijheid. Menselijke aandacht wordt steeds belangrijker in deze tijd van automatisering en digitalisering. Op het gebied van hospitality kan je het verschil maken ten opzichte van concurrenten.

De Bruin Horeca helpt je graag dit (verder) te ontwikkelen. Je gasten zullen het verschil ervaren! 
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw wensen. Nadat je ons de opdracht geeft, doen wij een op maat gemaakt voorstel om de ondersteuning te bieden, die aansluit bij jouw wensen en de mogelijkheden van het bedrijf. 
Voordat wij aan de slag gaan, worden de afspraken over de te verrichten werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten vastgelegd in een opdrachtbevestiging.
Piet de Bruin kan jouw onderneming tegen het licht houden, doelstellingen concretiseren en personeel trainen. En als sparring partner geeft hij je meer inzicht in je bedrijf. Maak hier een afspraak om je plannen te bespreken!

'Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.'

Albert Einstein

geen wollige rapporten, maar doelgerichte oplossingen